Vásárlói értékelések

Minden rendben ment.
Kovács Béla, 2021-03-05
Nagy szakértelem és gyorsaság.
Anonim vásárló, 2021-03-05
Nagyon szépen köszönjük az értékelést!
italmondo.hu
Elégedett vagyok mind a gyors kiszállítással mimd pedig a termék minőségével
Kulcsár László, 2021-03-03
Köszönjük az értékelést!
italmondo.hu
Gyors és korrekt. Jó fenyképek a webshopon. Ez nagy segítség.
Tóth Szabolcs, 2021-03-02
Maximálisan elégedett vagyok.
Anonim vásárló, 2021-03-02
Minden rendben megerkezett. Nagyon örülnék ha foxpost automataba vagy posta pontra is lehetne rendelni. Arrol nem is beszelve hogy olcsobb is mint a gls.
Anonim vásárló, 2021-03-01
1 napon belül megérkezett, nagyon jó a kommunikáció
Kemény Gábor, 2021-02-27
Kiváló bolt. Nagyon kedves az eladó.
Vázsonyi Miklos, 2021-02-23
Nagyon szépen köszönjük! :)
italmondo.hu
A megvásárolt termék kritikán aluli minőségű beépítést követően kettétört .Csak hosszadalmas levelezgetés miatt írtam panaszt.
Nagy Kàroly, 2021-02-22
Kíváncsi lennék arra hosszadalmas levelezésre, mert a megrendelésen és a csomagküldés értesítésen kívül más nem történt. Eredeti, gyári beépítésű, Malaguti alkatrész volt amit küldtünk, semmi probléma nincs vele. Ez a rögzítőszem úgy van méretezve, hogy bizonyos vezetéstechnikai hibáknál ennek kell engednie, így nem megy tönkre több más, drágább alkatrész.
italmondo.hu
Nem igazodtam el rendesen a motor tipus választásnál, igy nem lett jó az alkatrész.
Anonim vásárló, 2021-02-18
Sajnáljuk, hogy nem lett megfelelő a szimering. Van, hogy ugyanazt a modellt többféle gyártmányú teleszkóppal szerelték, ezért a szimering méretét javasolt leellenőrizni, ha van rá mód.
italmondo.hu
Gyors, pontos kiszolgálás. Ügyfélközpontú. Felhívják a vásárlót, ha bármi gond merűlne fel (árú nincs mégsem készleten, címpontosítás, stb..). Termék csomagolása profi. Törés - sérülés mentessen érkezik a megrendelt termék. Csak ajánlani tudom! Köszönöm Italmondo.
Csányi László Torda, 2021-02-17
Nagyon szépen köszönjük, igyekszünk segíteni!
italmondo.hu
Nem passzolt a kipufogókönyök ,ez egy útángyártót .
Szücs László, 2021-02-15
Köszönjük értékelését. A kipufogókönyök eddig mindig stimmelt, ha a megfelelő típust választották. Valószínű, hogy nem a motortípushoz való lett kiválasztva, vagy már előzőleg kipufogót cseréltek a robogón. Ha visszaküldi a mintával együtt, egymás mellé téve személyesen segítünk a beazonosításban, többféle kialakítású áll rendelkezésre.
italmondo.hu
Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Az adminisztrátori munka kiemelkedően informatív és segítőkész. Kérem jutalmazzák ezért az emberek, főleg Andreát! Köszönöm hogy önöktől rendelhettem. Örülök hogy végre valaki tisztában van, nem csak az alkatrészekkel, hanem az adminisztrátori munkával is. 5*
Kállait Zsolt, 2021-02-11
Nagyon szépen köszönjük/köszönöm az értékelést és a pozitív véleményt a munkánkkal kapcsolatban! Remélem, a későbbiek is tudunk segíteni! :)
italmondo.hu
Nem volt megfelelő a motoromhoz a kívánt alkatrész, még most is ott van a polcon használatlanul.
Szeles Tamás, 2021-02-10
Sajnáljuk hogy nem lett jó a motorjához. A megrendelés előtt a megadott méreteket le lehet ellenőrizni, a termékleírásban szerepelnek. Az is előfordul, hogy a motoron pl. a km meghajtót más típuséra cserélték, akkor sem fogja tudni beszerelni a spirált. Eddig erről a problémáról nekünk nem szólt nekünk, csak itt az értékelésnél értesültünk róla, pedig megoldható lett volna mindenki számára megelégedéssel. Amennyiben a termék újként a polcra visszarakható, visszaküldheti, visszavásároljuk. Ha megadja a pontos adatokat, kereshetünk megfelelő km spirált, kicseréljük, levásárolhatja akár más termékre is, vagy visszautaljuk a vételárat, mindhárom út járható.
italmondo.hu
Vannak olyan termékek, amelyek mellé oda van írva raktáron:1db. Mikor megrendeltem visszaírják:nincs raktáron. Miért? Pontosítani kellene a darabszámot! Köszönöm.
Perge Zoltán, 2021-02-09
Köszönjük értékelését. Ritkán, de előfordul ilyen eset, mert üzlettel is rendelkezünk, és az ott eladott termékek mennyisége nem azonnal változik a webáruházban, de próbáljuk a frissítést sűrűbben elvégezni.
italmondo.hu
Nagyon gyors szállítás jó minőség reális áron
Elek Barnabás, 2021-02-04
Kicsit áttekinthetőbb lehetne
Anonim vásárló, 2021-02-04
Rugalmas, proaktív ügyintézés, készséges, végtelenül udvarias hozzáállás a személyzet részéről.
Kállai Roland, 2021-02-03
Nagyon szépen köszönjük a pozitív értékelést! Igyekszünk segíteni a jövőben is!
italmondo.hu
Már sokszor vásároltam náluk. Gyors és megbízható webáruház. Szóban is többször adtak felvilágosítást, tanácsot.
Somogyi Péter, 2021-02-03
Nagyon szépen köszönjük az értékelésedet, továbbra is várunk! :)
italmondo.hu
Szuper kiszolgálás
Regecz Lajos, 2021-01-14
Kedves Lajos! Köszönjük az értékelést!
italmondo.hu